kami - komentarze |
| i stalo sie tata najpierw mily a potem....szkoda pisać okropny zrobil mi awanture ze sam zapomnial mi przyniesc klej do szkoly ale niebylejaki klej tylko VICOL i mialam go dla calej klasy przyniesc a stary na mnie sie wydarl bo mu za puzno powiedzialam a powiedzialam mu we wtorek 12.o4.2005 jest straszny mowie wam nie chcieli byscie takiego miec a u mnie wporzo tylko troche snieg u mnie padal... na serio!i moze bede miala tego kota! ja koncze musze spadać do SQL. nie chce mi sie ale moja wychowawczyni nie przepusci mnie do nastepnej klasy jak 1 zrobie wagary! babka sie z moi starym dobrala chce mi sie uciec od tego wszystkiego i miec swiety spox . 3 majcie sie!! |
|
|
| Tak napisali inni: |
| 21.04.2005 :: 19:46 :: biq7.neoplus.adsl.tpnet.pl chelmianka sorry za te emotikony pozdrawiam |
| 21.04.2005 :: 19:45 :: biq7.neoplus.adsl.tpnet.pl chelmianka pisz cos ciekawego albo wogole nie piszsmacznego pozdrawiam :-D Very Happy Smile Sad Sad Surprised Surprised Surprised Shocked Shocked Shocked Confused Confused Confused Cool Cool Cool Laughing Mad Mad Mad Razz Razz Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Neutral Neutral Mr. Green ![]() Love ![]() Love ![]() Love ![]() Love ![]() Love ![]() Love ![]() Love ![]() Love ![]() Kwiat ![]() Love ![]() Kwiat ![]() ![]() Alien ![]() Bom milie:Drunken_smilie Albino Batman BigSmerf Blackeye Podskakuję Brilsmurf Cat Cheers Cheese Cherry Clown Colors Compress Cyclops Cyclops Dwarf Elephant Faraon Flower Geek Joker Joker King Monkey Pale :pirat: Pirat :porc: Porc Profile Profile Puke Puke Queen Rabbit Rambo Rendeer Salut Santa Scratch Shaking Shaking Silent Smerf Smerfetka Spiderman Study Sunny Thum Thum Tongue Viking biggrin ![]() Kwiatek ![]() Para ![]() Głupek |
| Talk.pl :: Wróć |