kami - komentarze |
i stalo sie tata najpierw mily a potem....szkoda pisać okropny zrobil mi awanture ze sam zapomnial mi przyniesc klej do szkoly ale niebylejaki klej tylko VICOL i mialam go dla calej klasy przyniesc a stary na mnie sie wydarl bo mu za puzno powiedzialam a powiedzialam mu we wtorek 12.o4.2005 jest straszny mowie wam nie chcieli byscie takiego miec a u mnie wporzo tylko troche snieg u mnie padal... na serio!i moze bede miala tego kota! ja koncze musze spadać do SQL. nie chce mi sie ale moja wychowawczyni nie przepusci mnie do nastepnej klasy jak 1 zrobie wagary! babka sie z moi starym dobrala chce mi sie uciec od tego wszystkiego i miec swiety spox . 3 majcie sie!! |
|
Tak napisali inni: |
21.04.2005 :: 19:46 :: biq7.neoplus.adsl.tpnet.pl chelmianka sorry za te emotikony pozdrawiam |
21.04.2005 :: 19:45 :: biq7.neoplus.adsl.tpnet.pl chelmianka pisz cos ciekawego albo wogole nie piszsmacznego pozdrawiam :-D Very Happy ![]() Smile ![]() Sad ![]() Sad ![]() Surprised ![]() Surprised ![]() Surprised ![]() Shocked ![]() Shocked ![]() Shocked ![]() Confused ![]() Confused ![]() Confused ![]() Cool ![]() Cool ![]() Cool ![]() Laughing ![]() Mad ![]() Mad ![]() Mad ![]() Razz ![]() Razz ![]() Razz ![]() Embarassed ![]() Crying or Very sad ![]() Evil or Very Mad ![]() Twisted Evil ![]() Rolling Eyes ![]() Wink ![]() Wink ![]() Exclamation ![]() Question ![]() Idea ![]() Arrow ![]() Neutral ![]() Neutral ![]() Neutral ![]() Mr. Green ![]() Love ![]() Love ![]() Love ![]() Love ![]() Love ![]() Love ![]() Love ![]() Love ![]() Kwiat ![]() Love ![]() Kwiat ![]() ![]() Alien ![]() Bom ![]() Drunken_smilie ![]() Albino ![]() Batman ![]() BigSmerf ![]() Blackeye ![]() Podskakuję ![]() Brilsmurf ![]() Cat ![]() Cheers ![]() Cheese ![]() Cherry ![]() Clown ![]() Colors ![]() Compress ![]() Cyclops ![]() Cyclops ![]() Dwarf ![]() Elephant ![]() Faraon ![]() Flower ![]() Geek ![]() Joker ![]() Joker ![]() King ![]() Monkey ![]() Pale :pirat: Pirat :porc: Porc ![]() Profile ![]() Profile ![]() Puke ![]() Puke ![]() Queen ![]() Rabbit ![]() Rambo ![]() Rendeer ![]() Salut ![]() Santa ![]() Scratch ![]() Shaking ![]() Shaking ![]() Silent ![]() Smerf ![]() Smerfetka ![]() Spiderman ![]() Study ![]() Sunny ![]() Thum ![]() Thum ![]() Tongue ![]() Viking ![]() biggrin ![]() Kwiatek ![]() Para ![]() Głupek |
Talk.pl :: Wróć |