Link :: 17.04.2005 :: 21:25 dzisiejszy dzień hm ........zle! wszystko zaczelo sie od tego ,że moja kolezanka kaśka ma kotkę kizie której urodzily sie male kotki a ja chcialambym se jednego wziac. mój stary ma laske(moi rodzice są po rozwodzie)której sie niz tąd ni z owąt zachcialo sie psa labladora!a mojego starego to nie obzhodzi ze ja nie chce miec psa i sie z nim poklucilam .....dalsze moje losy jutro. 3 majcie sie!!! Komentuj(0)
Link :: 18.04.2005 :: 08:48
Komentuj(0)
Link :: 18.04.2005 :: 09:16 mój stary od dnia poklucenia sie ze mna o kota jest dziwnie bardzo mily to dziwne bo nigdy taki nie byl! hm ...co sie za tym kryje?niewie nikt! 3 majcie sie Komentuj(2)
Link :: 21.04.2005 :: 09:21 i stalo sie tata najpierw mily a potem....szkoda pisać okropny zrobil mi awanture ze sam zapomnial mi przyniesc klej do szkoly ale niebylejaki klej tylko VICOL i mialam go dla calej klasy przyniesc a stary na mnie sie wydarl bo mu za puzno powiedzialam a powiedzialam mu we wtorek 12.o4.2005 jest straszny mowie wam nie chcieli byscie takiego miec a u mnie wporzo tylko troche snieg u mnie padal... na serio!i moze bede miala tego kota! ja koncze musze spadać do SQL. nie chce mi sie ale moja wychowawczyni nie przepusci mnie do nastepnej klasy jak 1 zrobie wagary! babka sie z moi starym dobrala chce mi sie uciec od tego wszystkiego i miec swiety spox . 3 majcie sie!! Komentuj(2)
Link :: 22.04.2005 :: 14:04 niedlugo zaloze cos takiego jak "RADY PORADY" dla mnie Komentuj(0)
|